Wij verzorgen uw menu’s voor alle gelegenheden.  
Alle gerechten worden geserveerd met een aardappelgerecht naar keuze.  
Seizoengarnituur koud of warm.  
Andere suggesties eveneens mogelijk.

 
Koude  voorgerechten
Burrata – Biotomaaatjes – pesto  €    10,00
Meloen parels – bayonneham – glaasje porto  €    10,00
Carpaccio wit-blauw rund – creme van cambozola - parmezaan - notensalade  €    10,00
Duet van wildpastei -  vijgen chutney(*)  €    10,00
Carpaccio van hinde (*)  €    12,00
Hoevepaté – mango compote – briochebrood  €    10,00
Gerookte zalm - Vlaamse asperges - Hollandaise saus(*)  €    12,00
Handgesneden zalmtartaar - citroenvinaigrette  €    10,00
Tomaat garnaal ‘new style’  €    11,00
Zalm gravlax met honing-dillevinaigrette  €    10,00
(*) seizoengebonden
Warme voorgerechten
Huisbereide garnaalkroketten  €    10,00
Risotto met Iberico ham  €    10,00
Ballotin van heek – Sint-Jacobsvruchten – Rivierkreeftjes – witte portosaus  €    11,00
Festijn van rode poon – Sint-Jacobsvruchten – zoetwatergarnalen  €    11,00
Gegrilde Sint-Jacobsvruchten – schorseneren – advocado  €    13,00
Gegratineerde visschelp  €    11,00
Tongfilets – scampi – kreeftensaus  €    14,00
Pasta – scampi – appel en curry saus  €      9,00
Huisbereide kaaskroketten  €      9,00
 
Soepen
Aspergeroomsoep met verse aspergepunten (*)  €      6,00
Broccolisoep  €      5,00
Capucino van knolseldersoep  €      6,00
Cremesoep van  bospaddestoelen  €      6,00
Bisque van garnalen geparfumeerd met Armagnac  €      7,00
Pompoensoep  €      5,00
Preiroomsoep met zalm  €      5,00
Tomatensoep met balletjes  €      5,00
Witloofroomsoep  €      5,00
Wortelsoep met gerookte heilbot  €      6,00
Hoofdgerechten vis
Heilbotfilet – geprakte aardappelen – mousselinesaus  €    16,00
Heek – Gentse mosterd – groentjes in dragonroomsaus  €    15,00
Gebakken zalmfilet op vel – witte wijnsaus  €    15,00
Kabeljauwhaasje – grijze garnalen – kreeftensaus  €    16,00
Visserspannetje van de chef  €    14,00
Tortilini – spinazie - ricotta – scampi – Noilly Pratsaus  €    15,00
Hoofdgerechten vlees
Schotse Picania – frisse salade – bearnaise  €    18,00
Varkenshaasje Iberico – mosterdsaus  €    14,00
Ardeens gebraad – jagersaus  €    14,00
Entrecote ‘dry aged’ – pepersaus  €    18,00
Ragout van hinde – krieken(*)  €    15,00
Pave van ree – morieltjes en boschampignons(*)  €    18,00
Kalkoenfilet – fine champagne – warm fruit  €    14,00
Supreme parelhoen – druivensaus  €    16,00
Pluma Iberico – archiducsaus  €    15,00
Konijnen rug filet ‘Augustijn’  €    16,00
Kalfsfilet d’Anvers – graantjesmosterdsaus  €    15,00
Vol au vent van hoevekip
(*) seizoengebonden  

 
 
Desserts
Warme appeltaart – vanilleijs  €      6,00
Tombe van ijs - merenque – crème Anglaise  €      5,00
Tiramisu  €      6,00
Frambozenbisquit – mascarpone mousse  €      6,00
Chocoladeboon  €      6,00
Dame blanche – warme chocolade – slagroom  €      7,00
Phantasia (zie foto)  €    10,00
Huisbereide ijstaart – (eventueel met foto)  €     8,00
Bisquit taart met ganache – (eventueel met foto)  €     8,00
Bisquit taart met vers fruit – (eventueel met foto)  €      7,00
Flensjes – vanilleroomijs – warme chocolade saus  €      6,00
Sabayon muscatel  €      7,00
Crème brulée  €      5,00
Chocoladeboon – karamel – crumble van framboos  €      6,00
Crème bruléé van callebautchocolade  €      6,00
Gemarineerde ananas – cremeux van witte chocolade – mangosorbet  €      9,00
Dessertbord  €    12,00
Koffie/thee
Koffie/thee  €      2,00
Koffie/thee met diverse zoethoudertjes  €      6,00
Wijnen en drankenforfaits
Witte wijn van het huis  €    12,00
Rode wijn van het huis  €    14,00
Cava  €    15,00
Drankenforfait volwassenen (van cava tot en met de koffie/thee)  €    15,00
Drankenforfait - diverse zoethoudertjes (van cava tot en met de koffie/thee)  €    18,00
Drankenforfait kinderen  €    10,00
 Glazen kunnen gehuurd worden aan 0,25 cent/per glas
 Onze vermelde prijzen zijn exclusief BTW.
 Wij houden ons het recht toe  om de voorgestelde gerechten te vervangen door een  gelijkwaardig alternatief.